Miniloma Ikaalisten kylpylässä

Kesäloman alkajaisiksi teki mieli lähteä jonnekin pois kotoa, jotta lomatunnelmaan pääsee laskeutumaan nopeammin. Ensin mietimme Tallinnan reissua, mutta lopulta päädyimme varaamaan yhden yön majoituksen Ikaalisten kylpylästä. Melkein sama asia 😀

Ikaalisten Kylpylä yllätti hinnallaan, mutta myös sillä mitä rahalle saa vastineeksi!

Olemme olleet yhden yön reissulla Ikaalisten kylpylässä kerran aiemminkin, 7 vuotta sitten, kun kuopus oli vain muutaman kuukauden ikäinen. Siitä reissusta jäi hyvät muistot. Ikaalisten kylpylässä on vallan hyvä hinta-laatusuhde perhelomalle lasten kanssa. Nyt onnistuimme saamaan hotellihuoneen 5 hengelle parin päivän varoitusajalla vain 91€ hintaan! Kotimaanmatkailun ei tarvitse aina olla kallista, vaan edullisestikin voi päästä hyvän loman jäljille!

Kylpylä-hotellin aulassa oli trooppinen tunnelma

Majoituimme kuuden hengen huoneistossa Kylpylä-hotellin puolella. Huoneessamme oli jääkaappi ja minikeittiö. Huone ei ole mitenkään luksusta, mutta erittäin tilava (50 neliötä!) ja jaettavissa liukuovella täysin kahteen huoneeseen. Sängyt olivat hyvät nukkua ja hotellissa oli ihanan hiljaista. Voin todellakin suositella tätä (isoille) perheille. Pieni miinus tulee siitä, että parveketta ei oltu siivottu. Kylpylä-hotellilta oli päärakennukseen (ja kylpylään sekä aamiaiselle) matkaa noin 300 m, mutta meille se ei ollut mikään ongelma. Toki kannattaa tämä huomioida ja itsekin edellisellä kerralla yövyimme vauvaperheenä päärakennuksessa, kun ajattelimme sen olevan helpompaa.

Ikaalisten kylpylä kuuluu nykyään Scandic-hotelliketjuun. Kylpylä ja hotellirakennukset ovat vanhoja, mutta ainakin jotain uudistuksia ja remontteja on viime vuosina tehty. Kylpylän puoli oli viihtyisä ja valoisa ja esimerkiksi kylpylän aulaan oli tehty hohtokeilausrata. Myös lasten leikkihuone näytti todella kivalta ja isolta. Me kävimme kylpylässä polskimassa molempina päivinä (hotellivieraille kylpylän käyttö on rajoituksetonta). Annan todella ison plussan siitä, että lähtöpäivänä saa mennä kylpylään uloskirjautumisen jälkeen (kunhan menee sisälle ennen kahtatoista). Eli saa kaikessa rauhassa nauttia hotelliaamiaisen, pakata tavarat ja jäädä sitten vielä kylpylään.

Ikaalisten kylpylä sopii ehkä parhaiten lapsiperheille, erityisesti pikkulapsiperheille. Kylpylän vedet olivat mukavan lämpimät ja vesileluja ja erilaisia kellukkeita oli riittävästi. Liukumäkikin oli riittävän hurja 🙂 Kuntouintiin paikka ei oikein sovellu, mutta koko perheen vesileikeille tai rentoutumiselle lämpimissä vesissä tai poreissa se sopii oikein hyvin. Kylpylässä järjestetään myös vesijumppia ja hotellivieraat pääsisivät myös kuntosalille tai ohjatuille jumppatunneille. Näihin ei tälläkään lomalla ehditty.

Scandic Ikaalisten Kylpylän lasten leikkipaikassa riittää touhuttavaa lapsille.

Hotellin rannassa on leikkipuisto ja todella viehättävä, isohko hiekkaranta vesileluineen. 12-vuotiaan mielestä parasta olivat rannalla olevat hyppytyynyt. Niillä saa tehtyä hyvin erilaisia volttitemppuja. Perheen kaksi pienempää halusivat myös uimaan ja testaamaan vesileikkipaikat. Onneksi säät suosivat sen verran, että uida tarkeni edes jonkin aikaa. Helteillä ranta olisi kyllä aivan mahtava paikka nauttia kesäpäivästä.

Suosittelen Ikaalisten kylpylää lapsiperheille. Se on edullinen, mutta monipuolinen lomanviettopaikka, jonne voisimme hyvin ajatella menevämme pian taas uudestaan!


Piditkö lukemastasi? Seuraa blogia myös Lempipaikkojeni facebookissa ja instagrammissa 

Comments

4 vastausta artikkeliin “Miniloma Ikaalisten kylpylässä”

 1. auringonpaistetta avatar
  auringonpaistetta

  Hinta on kyllä erittäin kohtuullinen! Vaikuttaa erinomaiselta kohteelta lapsiperheelle 🙂

  1. Jonna / Lempipaikkojani avatar

   Todellakin kohtuullinen hinta! Nyt on hyvät kesätarjoukset menossa. Toisaalta tuo tarjoushinta oli – 20%, joten ei normihintakaan päätä huimaa. Noiden tekstissä mainitsemieni puuhien lisäksi huomasin siellä myös erilaisia pihapelejä, kanootteja ja skeittilautoja lainattavaksi ja joitan pelikoneitakin nuorisolle olisi ollut. Helposti viihtyisi useammankin päivän.

 2. kysyn avatar

  Onko alueella ruokakauppaa? jos huoneisiin kuuluu siis keittiökin

  1. Jonna Lempipaikkojani avatar

   Lähin ruokakauppa taitaa olla kauppakeskus Kompissa noin 6-7 km päässä. Ja lisää Ikaalisissa, josta itse haimme iltapalatarpeet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *