Vuoden 2017 yhdeksän parasta Instagramkuvaa

Vuoden loppua kohti mennessä somessa näkyy hauskoja #2017bestnine -kuvakollaaseja ja teinpä niistä innostuneena minäkin omani.

Sen verran paljon on tullut vuoden aikana julkaistua, että olisi ollut aika vaikeaa arvailla/itse laskea mitkä kuvat päätyvät top9 -joukkoon. Lopputulos oli itselleni hieman yllätys. Kuvat ovat aika erilaisia keskenään, vaikka suurin osa toki Saksassa otettuja. Instagramtilini suosituimpien yhdeksän kuvan joukkoon päätyi useampi keväinen kukkakuva ja vain kaksi auringonlaskukuvaa.

Iltalenkkimaisema.

Auringonlaskukuvat ovat vieläpä napattu hyvinkin arkisilta paikoilta. Toinen on Saksan kotimme läheltä pienen järven rannalta ja toinen nykyisen kotini naapurustosta Suomesta joulukuisena pikkupakkaspäivänä. Tämä tuore Suomesta otettu kuva nousi koko vuoden kaikkein tykätyimmäksi, mutta on ehkä syytä myöntää, että suosion takana voi olla myös kuvan viesti. Paluumuuttokokemuksemme ovat kiinnostaneet lukijoita niin täällä blogissa kuin instagramminkin puolella.

Täällä sitä ollaan. Vaikea käsittää että ei olla lomalla vaan pysyvästi. #kotikaupunki
Magnolia kukkimassa Nikolauskirkon lähistöllä Kölnissä.

Kukkakuvien suosio ei toisaalta ole yllätys. Minusta parasta Saksassa on juurikin varhainen kevät ja sen mieletön kukkaloisto. En viiden vuoden aikana ehtinyt saada siitä läheskään tarpeekseni, vaan aina vain jaksoin ihastella ja valokuvata keväistä kukkaloistoa. Näiden yhdeksän tykätyimmän kuvan joukossa on vallan 4 keväistä saksalaista kukkakuvaa. Kevät onkin mielestäni paras aika matkustaa Saksaan!

Lue lisää ja ihastele kukkakuvia:

Saksan kukkiva kevät

Kirsikankukkien valtaama Bergisch Gladbach

Leverkusenin japanilainen puutarha kevätloistossaan

Altenwegshof Ahrin laaksossa saa täydet suositukseni. Kippis ja prost!

Kevääseen ajoittuu myös kuva, jossa olen lounaalla aivan mielettömissä maisemissa Ahrin jokilaaksossa Bonnin lähellä. Lautasella on kauden herkkua parsaa keitetyn perunan ja hollandaise kastikkseen kera ja lasissa paikallista valkoviiniä. Ja se kaikki vihreys, joka on tuloillaan.

Lue lisää:

Viiniä, parsaa ja kauniita maisemia päiväpatikoinnilla

Aamulla on hyvin tilaa South beachillä.

Yhdeksän parhaan joukkoon päätyi hieman yllättävästi vain yksi keväiseltä Floridan reissultamme napattu kuva. Tässä aamuisessa Miami Beachin kuvassa on kyllä ihastuttava tunnelma ja värit. Suosionsa ansainnut kyllä.

Lue lisää:

Miami Beach – rantaa, rantavahteja ja valokuvausta puutarhassa

Miamista Melbourneen: 5 x rantavinkki

Düsseldorfin rouheampi puoli. Vaihtoehtokulttuurin oma katu Kiefernstrasse.

Kaikkein suurin yllättäjä itselleni oli kollaasin ehkä joukosta eniten poikkeava kuva Düsseldorfin katutaiteen täyttämältä kadulta. Valokuvausretki tälle värikkäälle kadulle oli hauska ja onnistunut. Kuva keräsi instagrammissa paljon sydämiä, mutta siitä kirjoitettu postaus on ollut blogini vähiten luettuja!

Lue lisää: Se rouheampi Dusseldorf

Mikä näistä kuvista on sinun suosikkisi?


Posted

in

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *