Bloggaajatapaaminen Aachenissa

Ensi viikonloppuna on ulkosuomalaisten bloggaajien tapaaminen Aachenissa. En malttaisi odottaa!

010

Paikalle tulee meidän Saksansuomalaisten lisäksi muitakin Keski-Eurooppalaisia bloggaajia, välimatkat kun ovat täällä niin lyhyitä. Aachenin kaupunki sijaitsee Saksassa ihan lähellä sekä Belgian että Hollannin rajaa.

006

Itse olen tähän mennessä käynyt Aachenissa vain yhden kerran suht pikaisesti päiväseltään toukokuussa 2013. Tämän postauksen kuvat ovatkin tuolta taannoiselta reissulta. Onneksi bloggaajatapaamisen myötä pääsen tutustumaan kaupunkiin uudestaan ja paremmalla ajalla kuin edellisellä kerralla.

005

Aachenin kaupunkiin tutustumista tärkeämpänä pidän tutustumista uusiin kasvoihin, kanssabloggaajiini. Itsehän olen vasta-alkaja blogin kirjoittajana, joten siksikin on hienoa päästä mukaan verkostoitumaan ja saamaan oppia kokeneemmilta bloggaajilta! Kaikenlaisia blogeja olen kyllä innolla lukenut lähemmäs kymmenen vuoden ajan, mutta oman blogin aloittaminen oli todella suuren kynnyksen takana. Haaveilin siitä varmaan pari vuotta, mutta rohkeus riitti vasta viime marraskuussa. Ette uskokaan kuinka paljon jännitti julkaista ensimmäiset jutut!

012

Minun lisäkseni tapaamisessa ovat mukana ainakin seuraavien blogien takana vaikuttavat naiset: Saksasta Lena London and Beyond, Oili Ajatuksia Saksasta ja Johanna Eau de Cologne sekä Hollannista Anna, Belgista Laura’s Itinerary ja Luxemburgista Aino Viisi kymppiä lasissa.

004


Posted

in

by

Comments

6 vastausta artikkeliin “Bloggaajatapaaminen Aachenissa”

 1. Meri / Syö Matkusta Rakasta avatar

  Vähänkö hauskaa että teillä on siellä tuollainen Saksa-jengi, jolla pystytte kokoontua. Pitäkäähän hauskaa ja laittakaa sitten blogien puolelle raporttia tulemaan! 🙂

  1. jujukas avatar

   Mielenkiinnolla odotan tapaamista! On tosiaan hauskaa, että on mahdollisuus tällaiseen tapaamiseen!

 2. lena avatar

  Jee, ihan huippua tavata!!:))

  1. jujukas avatar

   Jee, niin on!

 3. laurasitinerary avatar

  Huomenna nähdään, tosi kivaa! 🙂

  1. jujukas avatar

   Niin on! Kivaa tutustua uusiin ihmisiin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *