suosituimmat kirjoitukseni 3 kk kohdalla!

Tänään on tasan kolme kuukautta siitä, kun perustin tämän blogin ja kirjoitin ensimmäisen juttuni. Se on toisaalta todella lyhyt aika, toisaalta pitkä siinä mielessä, että tässäkin ajassa olen ehtinyt oppia bloggaamisesta jo paljon. Paljon on toki vielä opittavaa! Mutta eihän mitään voi oppia harjoittelematta, joten bloggaamaan ja kirjoittamaankin oppii vain sitä tekemällä 😀

On ollut myös erittäin mielenkiintoista seurata, minkälaiset aiheet ja kirjoitukset ovat olleet kommentoiduimpia tai luetuimpia. Nämä kaksi asiaa eivät myöskään kulje täysin käsikädessä. Esimerkiksi kolmanneksi suosituin artikkelini ei ole saanut yhtään kommenttia!

Näin kolmen kuukauden kohdalla suosituimmat aiheet eli siis eniten vierailuja saaneet artikkelini ovat olleet:

 1. tekemäni huomiot saksalaisista tavoista ja siitä miten ne erovat suomalaisista
 2. vinkkini saksankielen opetteluun aikuisiällä
 3. syitä miksi viihdyn niin hyvin Saksassa
 4. Kölnin karnevaalit
 5. joulunvietto Saksassa
 6. päiväkotiarki Saksassa
 7. Saksa, automaattien luvattu maa
 8. lasten synttärit saksalaisittain
 9. päiväkodin vanhempaintyöt
 10. miltä arki Saksassa näyttää

Tuossa yllä siis kymmenen suosituimman lista ja selkeästi huomaa, että siitä ihan tavallisesta elämästä ja arjesta ulkomailla halutaan lukea. Jos listaisin artikkelit niiden lukukertojen perusteella, lista olisi hieman ylläolevasta poikkeava. Luetuimpien artikkelien joukossa olisi ehdoton oma suosikkini ystävällisiä sanoja. Tuo kirjoitus on myös kerännyt eniten kommentteja tähän mennessä. Googlen kauttakin blogiini eksytään ja tässä tapauksessa Kölnin karnevaalit ovat vetäneet paljon kävijöitä.

Kuten aiemmin olen sanonut, olen oikein iloinen ja otettu jokaisesta saamastani kommentista ja toivon niitä jatkossakin saavani. Mielelläni myös kuulisin mistä aiheista haluaisitte lukea eli postaustoiveitakin saa aina jättää!


Posted

in

by

Comments

2 vastausta artikkeliin “suosituimmat kirjoitukseni 3 kk kohdalla!”

 1. sarsa avatar
  sarsa

  Minä olen kirjoitellut blogia reilun kuukauden. On kyllä hauska seurata mitkä jutut ovat luetuimmat. Jostain jutusta tykkää itse, mutta se ei ole saa suurta lukijamäärää. Sitten taas joku juttu jonka rustaat kasaan kohtuu nopeasti ja mietit itse että onko tässä järkeä, onkin luettu juttu. Mielenkiintoista puuhaa… Terveisin sarsa pohjoistuuli puhaltaa blogista.

 2. jujukas avatar

  Juu, lukijamäärien seuraaminen on hauskaa puuhaa, jopa hieman koukuttavaakin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *